Wednesday, November 7, 2007

Topspin Romania


http://www.topspin.ro/ , http://www.topspintennis.de/

Seriozitate. Ambitie. Calitate. Performanta. Competitivitate. Entuziasm. Echipa. Noutate. Dinamism. Perseverenta. Open-minded.
Calitati ale celor ce tintesc cat mai sus in sport. Atuuri ale celor ce isi doresc sa schimbe pozitiv “tabloul performantial” al unui sport atat de frumos precum e tenisul.
Intr-o lume moderna in care dezvoltarea tenisului se desfasoara intr-un ritm alert problema procurarii echipamentului de joc sau de antrenament este o adevarata dilema, in conditiile in care factorul financiar este prioritar, fie ca vorbim de initiere, avansati sau performanta.
Valoarea internationala a juniorilor romani a crescut treptat in ultimii ani, dar si in aceste conditii sprijinul acordat de firmele de echipament tenismenilor din Romania a fost si este redus, majoritatea oferind contracte sau semicontracte pentru rachete, corzi sau orice alte accesorii. Putini sunt cei ce au reusit sa primeasca contracte internationale pentru echipament sportiv si doar prin intermediul departamentelor de juniori. O realitate cruda ce nu reflecta valoarea, dar cu care noi romanii suntem obligati sa luptam.
Printre cei ce au au simtit pe propria piele ce inseamna acest fenomen se numara si “un jucator” si “un antrenor”, doua dintre palierele vitale implicate direct in performanta. Ei au simtit nevoia sa schimbe aceste injustati si au intreprins toate demersurile necesare pentru sprijinirea atat a sportivului de performanta cat si a antrenorului ce munceste pentru performanta, unindu-se sub aceeasi umbrela: Echipa Topspin Romania.
Topspin Romania, reprezentanta a brandului Topsin pe intreg teritoriul Romaniei a intrat pe piata de profil datorita “jucatorului” Apostu Efremov si a “antrenorului” Iovanescu Ioan, doi oameni pasionati de tenis si doua componente ce isi gasesc echivalent in strategia Topspin de sprijinire a sportului alb.
Topspin Romania doreste sa devina un “partener pentru performanta” atat pentru sportivi, cat si pentru antrenori prin formarea unei echipe Topspin de sportivi cu varste intre 12 – 18 ani, dar si a unei echipe Topsin de antrenori , lucruri datorate suportului extrem de consistent al producatorului german.
Proiect indraznet ce vizeaza facilitarea asigurarii echipamentului sportiv necesar defasurarii in conditii optime a pregatirii, prin oferirea de contracte, semicontracte sau pachete la un raport pret-calitate benefic atat pentru sportiv-antrenor cat si pentru tenis.
Prin intermediul initiativei Topspin tenisul romanesc primeste in sfarsit ceea ce merita si ar fi minunat ca pe viitor competitia din teren sa se mute si in afara lui prin intrarea si a altor firme de echipament in sprijinirea reala a celor implicati in performanta.
Pana atunci insa,
FELICITARI ECHIPEI TOPSPIN ROMANIA!

No comments: