Saturday, March 14, 2009

Minutul egiptean

Fara doar si poate timpul trece cu nepasare peste tot ce misca. Ieri parca alergam haotic prin Cairo in cautarea unui loc de cazare, adineaori parca bateam mingea pentru prima data, iar deja parca totul e atat de departe . Pftiu … e mai multa liniste acum, toate sunt la locul lor, intr-un fel sau altul, ceea ce aduce a normalitate asteptata inca de la inceput dar zgaltaita de socul initial.
S-au incheiat zilele de adaptare, aproape s-a terminat si prima zi de meciuri, totul incepand a se modela treptat spre modelul cunoscut deja, aceeasi imagine vie a terenului de tenis cu aceleasi dimensiuni, dar mereu si mereu cu alte necunoscute. Un joc continuu de adaptare ce isi reintra in drepturi pentru cei ce termina ziua in picioare si au biletul asigurat pentru a doua zi, un mod de viata nomad intre ceea ce a fost si ceea ce va fi. Frumos si greu in acelasi timp!
Dar timpul trece ... nu-i pasa de nimic, nu asculta de nimic, el isi continua mersul agale. "Five minutes means actually one hour in Egypt!" insa a scuturat in plin si de ce nu, extrem de zgomotos pe noi cei ce asteptam bus-ul catre hotel. A fost la fix ... pentru a descrie trecerea timpului intr-un mod inutil si degeaba de aici dintr-un vacarm omniprezent. Multam egipteanule pentru informatie ... !!!
Cu drag,

No comments: