Sunday, May 17, 2009

Finala liceenilor ...

... se aproprie cu pasi repezi, o infruntare sportiva intre Eliade si Racovita, un fel de normalitate motrica in randul casutelor cataloagelor de note de la aceste doua licee cu profil si specializare tenis. Caci nu puteam nici macar a ne imagina ca, par example, un Tudor Vianu ar fi putut macar accepta ideea ca neuronul poate exista liber in natura si nu aglomerat in sala de clasa, trimitand ipotetic un tandem mixt la miscare. Dar, nu e bai, vine in curand olimpiada de geogra si sa vezi acolo ce puncteaza ...
Revenind tiptil la fileu cu mingea in racheta se constata faptul ca de maine ministresa educatiei poate rasufla linistita, caci astfel de puciuri se sting asa cum si incep, un ding de clopotel ce insa exista. Si macar atat, decat deloc. Putem extrapola imaginativ dezvoltand ideea, nu insa si acum pentru ca degeaba: nici ditamai goarna nu poate sensibiliza auzul ceruit al celei ce bine ca vede si nu aude tot.
Imi ramane intr-un colt dezamagirea ca nici macar finala nu o pot onora macar secvential, cu atat mai mult cu cat parca as fi dorit sa vad meciul de dublu mixt ce se anunta decisiv, dar undeva in alt colt o altfel de finala ma asteapta, dublata si de un nou drum.
Mai pot spune ceva? Doar "Mainile sus Tete!", un blocaj juridic acordat online celui ce a fost antrenor si jucator in acelasi timp ...
Sa incheiem interventia cu randurile copy-paste de tip comunicat de presa oferite de Opentenis dupa aceasta zi de semifinale intre liceeni:

"Astazi, in incinta Arenelor BNR, s-au desfasurat cele doua semifinale din cadrul celei de-a treia editii a Lyceum Open Tenis Cup. Vom asista in finala de maine la o infruntare intre liceele Mircea Eliade (unde joaca Elora Dabija) si Emil Racovita (unde joaca Robert Coman).

Echipa Liceului "Mircea Eliade" 1 , formata din Elora Dabija si Dumitru Neaga va intalni maine in finala echipa Liceului "Emil Racovita" din care face parte Isabela Borovina si Robert Coman.

Astazi, echipa Liceului "Emil Racovita" s-a impus cu scorul de 2/0 in fata echipei Liceului Bilingv "Miguel de Cervantes" 2. Robert Coman l-a invins pe Alexandru Georgescu cu 6/2, 6/1, iar Isabela Borovina a castigat partida cu 6/2, 6/1 in fata Georgianei Voicu.

Intalnirea dintre cele doua echipe ale Liceului "Mircea Eliade" a fost una mai lunga, terminandu-se cu scorul de 2/1 in favoarea echipei numarul 1. Meciul de fete s-a jucat intre Elora Dabija si Daniela Ilcu, Dabija declarandu-se castigatoare cu scorul de 6/1, 6/0. Meciul de baieti s-a disputat intre Victor Benea si Dumitru Neaga, Benea adjudecandu-si meciul cu 6/1, 6/2. Cum meciurile de simplu au fost castigate de membri din echipe diferite, acest lucru a dus la intalnirea de dublu mixt, unde echipa formata din Elora Dabija si Dumitru Neaga a castigat cu un dublu 6/4 in fata echipei formate din Victor Benea si Daniela Ilcu.

Maine, cu incepere de la ora 9.00, va avea loc finala intre echipa Liceului "Mircea Eliade" 1 si echipa Liceului "Emil Racovita", dar si lupta pentru locul 3, intre echipa Liceului "Mircea Eliade" 2 si echipa Liceului Bilingv "Miguel de Cervantes" 2.

Nici ceilalti participanti eliminati de pe tablou nu au fost uitati, pentru ca organizatorii au pregatit pentru ei premii surpriza, de consolare, prin tragere la sorti. Asa ca si toti ceilalti membri ai echipelor partipante sunt asteptati maine pentru a participa la tragerea la sorti, intrucat, doar daca sunt prezenti pot castiga premii."

... sa nu uit, incepand de luni, din Milano pentru voi, blogging de la Trofeo Bonfiglio, turneu de grad A ITF Juniors ... pentru cine se face ca citeste, aviz si celor ce doar numara ceea ce mai si citesc :)

Cu drag,


1 comment:

Anonymous said...

Multumesc pentru informatii interesante